Introductie & kennismaking

Wij kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent en nieuwsgierig geworden. Misschien is een vrijblijvende introductie behandeling dan iets voor u.

Tijdens deze 1 uur durende vrijblijvende introductie behandeling laten wij u kennismaken met het Myo-systeem van Body Cliniq. U neemt plaats op de Tanita (medische weegschaal), daarna meten uw lengte.

Tenslotte gaat u ontspannen liggen onder een Infrarood lamp, wij sluiten u aan op het Myo-systeem en deze doet zijn werk.

Voor deze korte behandeling gaan we op vaste plaatsen meten, zodat we een juiste indicatie kunnen geven wat u kunt verwachten na 1 kuur Body Cliniq Myo-systeem (uit ervaring weten we dat dit minimaal 1 kledingmaat minder is).

Het is voor iedereen heel persoonlijk, wel of geen verantwoord dieet of aanvullende supplementen tijdens uw kuur, 1 of juist meerdere kuren, alles is bespreekbaar, en als wij weten wat uw verwachtingen of wensen zijn dan maken wij daar een persoonlijk advies voor. Dit is dan ook de reden dat wij niet, zonder u gezien en gewogen te hebben, een prijs indicatie kunnen geven.Introductie prijzen

Introductie behandeling op het Myo-systeem

kosten: €25,00


Introductie behandeling op het Lymfo-systeem

Tijdens deze behandeling concluderen wij waar en of er blokkades zitten.
Een lymfe meting inclusief een korte lymfe-drainage behandeling kost €40,00


Introductie van 1,5 uur op het Lipo-systeem

inclusief na afloop een behandeling op het Lymfo-systeem. De cavitatie behandeling geeft direct na afloop meetbaar de eerste resultaten en na 7 dagen blijkt het uiteindelijke resultaat.

Na de introductie behandeling weten we zoveel meer en kunnen we u vertellen wat de totale kosten zijn van uw gewenste behandelplan.

Like ons op Facebook