Body Cliniq

BodyCliniq-Broek

Welkom op de website van Body Cliniq

Body Cliniq biedt een totaalconcept als het gaat om verantwoord, ontspannen afslanken, afvallen, figuurcorrectie en coaching.
Wij hebben hiervoor de nieuwste technieken en systemen in huis.

Body Cliniq hanteert een methode, die werkt op basis van functies van ons eigen lichaam, waarbij gewichtsverlies wordt gerealiseerd en ook kan worden behouden. Wij helpen u graag op weg naar een mooi figuur.

  • Myo-systeem Vetverbranding dmv spierversterking!
  • Lymfo-systeem Afvoer van afval- en gifstoffen!
  • Lipo-systeem Liposuctie zonder operatie, figuurcorrectie!
  • Enjoy natural 100% natuurlijke afslank producten

Swanny Moes

Mijn naam is Swanny Moes - Kramer, ik ben eigenaresse van Body Cliniq te Assen.

Intensieve persoonlijke begeleiding is ons sterke punt.
Bij ons kunt u op een ontspannen manier afslanken, dus ZONDER inspanningen en op een verantwoorde wijze.

Ik heb in 2005, via een plastisch chirurg, met het Myo-Systeem kennis gemaakt. Na 3 zwangerschappen en een keizersnee was mijn buik behoorlijk slap en bleef dik, zelfs na 1 jaar intensief trainen in de sportschool.

Maat 44/46 had ik alleen al nodig voor mijn buik.
Ik overwoog een buikwand correctie, maar de plastisch chirurg was van mening dat ik met een proteïne rijk dieet in combinatie met het Myo-Systeem zonder littekens een goed resultaat zou kunnen behalen. Ik was teleurgesteld maar nam het advies wel serieus en heb een proteïne rijk dieet gevolgd en 4 kuren op het Myo-Systeem achter elkaar gedaan, daarna heb ik het bijgehouden met 1x per week.

Lees meer...

Like ons op Facebook