Onze systemen

Iedereen heeft zijn of haar eigen reden om af te vallen. Afvallen en de weegschaal lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden "lijken" want dat is niet helemaal terecht. Lichaamsgewicht op zichzelf zegt te weinig over de gezondheidstoestand. Het gaat er niet alleen om óf je veel vet hebt, maar vooral ook wáár er "te" veel vet zit.
Afvallen of afslanken......Wij kiezen voor het laatste!

Liposuctie

Lipo-systeem

liposuctie-lipo-systeem

Vet definitief weg?

Liposuctie is een oplossing, maar de risicovolle chirurgische ingreep, de (meestal pijnlijke) bijwerkingen en de hoge kosten weerhouden de meeste mensen ervan om voor deze behandeling te kiezen. Omdat er nu een veilig en pijnloos alternatief is: Cavitatie!

Lees meer: Liposuctie

Lymfedrainage

Lymfo-systeem

lymfedrainage-lymfo-systeemVeel mensen houden vocht vast en hebben daardoor een slechte verbranding. Ondanks dat ze vaak (te) weinig eten, komen zij toch in gewicht aan. Een verantwoorde manier van afslanken vraagt niet alleen een goede doorbloeding en versteviging van de spieren, maar ook een schoon en optimaal functionerend lymfevatenstelsel.

Lees meer: Lymfedrainage

Vetverbranding

Behandeling met het Myo-Systeem

vetverbranding-myo-systeemAfslanken met het Myo-Systeem van Body Cliniq is dé oplossing voor mannen en vrouwen die wel willen afslanken maar geen tijd of zin hebben om te sporten. Ook ideaal voor mensen die vanwege hun gezondheid geen sport kunnen beoefenen.

Lees meer: Vetverbranding

Like ons op Facebook