Liposuctie

Lipo-systeem

liposuctie-lipo-systeem

Vet definitief weg?

Liposuctie is een oplossing, maar de risicovolle chirurgische ingreep, de (meestal pijnlijke) bijwerkingen en de hoge kosten weerhouden de meeste mensen ervan om voor deze behandeling te kiezen. Omdat er nu een veilig en pijnloos alternatief is: Cavitatie!

Het Lipo-Systeem werkt op basis van cavitatie. Cavitatie is een innovatieve methode die gebruik maakt van trillingsenergie en de daarbij vrijkomende warmte van laagfrequentie geluidsgolven. Via geluidsgolven doet het Lipo-systeem de vet bolletjes -als het ware- vloeibaar maken, waarna het via de natuurlijke weg in het lichaam wordt verwerkt. Een deel wordt via het lymfestelsel uit het lichaam verwijderd, een klein deel wordt gebruikt als bouwstof en de rest wordt in de lever omgezet tot glucose om later als energie verbruikt te kunnen worden.

Overtollig vet is een probleem waar zowel mannen als vrouwen mee kampen, cellulite is een veel voorkomend probleem bij vrouwen. Gezonde voeding en sport zijn vaak niet genoeg om het vet op de probleemzones zoals buik, heupen en billen te laten verdwijnen. Het Lipo-systeem van Body Cliniq biedt de oplossing: Ons Lipo-Systeem geeft een zeer goed resultaat!

Voor wie?

De behandelingen met het Lipo-systeem worden ingezet om de puntjes op de i te zetten op gebied van figuurcorrectie. Het belangrijkste voordeel van ons Lipo-systeem is de mogelijkheid om twee gebieden van het lichaam in één keer te behandelen en ander weefsel dan vetweefsel blijft onaangetast. Al na twee behandelingen is er meetbaar resultaat en na zes tot tien wekelijkse behandelingen blijkt de kuur het meest effectief te zijn.

Voorafgaand aan een Lipo kuur controleren wij altijd eerst uw Lymfe, een schoon lymfevaten stelsel kan de afgevoerde afvalstoffen snel en op een natuurlijke wijze afvoeren. Na elke Lipo behandeling volgt uiteraard een Lymfedrainage behandeling.

Advies is dan ook, eerst 5 lymfedrainage behandelingen voor aanvang van de lipo kuur.

Afspraak maken voor een Lipo behandeling?

Like ons op Facebook